Keresés

Elérhetőség

Zirci Duatlon

tamasi.ivett@freemail.hu

Ugye, készültök?

2013.09.17 18:47

A II. Zirci Duatlon előnevezési határideje ma lejárt, sokan biztosították részvételüket szombati versenyünkön. Mi azonban továbbra is megkérdezzük:  - Ugye, ott leszel? - a helyszínen még lehetőség nyílik a nevezésre.

Az időjárás-előrejelzés szerint a sportolásra alkalmas időjárás lesz szeptember 21-én.

Sokkal több mindennel várunk benneteket, mint tavaly. Helyi vállalkozók, üzletek nagylelkű felajánlásának köszönhetően gyűlnek a tombolatárgyak, a Jeskó-konyhán készül majd a finom ebéd, az óvodások csokit, üdítőt kapnak teljesítményükért, a gyerekfutamokon - a minden résztvevőnek járó oklevél és a minden helyezettnek járó érem mellett - ezúttal is pizzautalvány lesz a tét.

Kisebb fejlesztéseket is elvégeztünk a sporttelepen. Szélesítettük a futópályát és megnyitottuk az egyik korlátot, ami azt jelenti, hogy egyenes út vezet majd a kerékpárpályáról a futópályára. 

Ne feledkezzetek meg a kísérőprogramjainkról sem! Próbáljátok ki kerékpáros ügyességi pályánkat, ha szükséges, vegyétek igénybe a Bike-Medic Kft. szervizét, a gyerekek pedig rajzolják le a művelődési házban, mit gondolnak a kerékpározásról, hogyan lehet ez jó hatással a környezetünkre! A végén pedig újra nyeregbe pattanunk, s irány a város!

Ugye, ott leszel?