Keresés

Elérhetőség

Zirci Duatlon

tamasi.ivett@freemail.hu

A Föld értünk mozog, mozogjunk mi is Érte!

2013.09.13 08:28

Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a 143/2013.(VI.24.) határozatával, Zirc város 2012-ben elkészült sportkoncepciójával összhangban csatlakozott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghirdetett - fenntartható és környezetbarát városi közlekedést népszerűsítő - Európai Mobilitási Héthez. A II. Zirci Duatlon verseny ennek keretében kerül megrendezésre, szeptember 21-én Autómentes Napot is szervezünk.

Kerékpárszervizzel, kerékpáros ügyességi pályával, rajzolási lehetőséggel várjuk az érdeklődőket a duatlon futamaival egyidőben. Helyi vállalkozóknak köszönhetően ezúttal is vendégül látunk minden versenyzőt egy ebéddel, hogy ne üres gyomorral vehessétek át a részvételért megérdemelt okleveleket, a helyezésekért járó érmeket és a tombolán kisorsolt ajándéktárgyakat.

A mintegy nyolcórás programot kerékpáros felvonulással zárjuk, melyhez kötelezően ajánlott minden duatlonosnak csatlakozni! Nézzétek meg az Autómentes Nap plakátját! Garfield tavaly bebizonyította, hogy nem is olyan lusta, idén pedig segít nekünk elkergetni egy különleges egeret...